Мастър клас на Артур Оганесян в България

Мастър клас на Артур Оганесян

С изключителна благодарност искам да споделя с вас, че днес завърши тридневното обучение в авторския мастър клас на Артур Оганесян в София. Имах честта да участвам в обучението, за което благодаря на организаторите – Национално сдружение за недвижими имоти(НСНИ).

Артур Оганесян е не просто лектор. Той изпълнява мисия, в която на първо място стои клиента и неговите потребности свързани с продажба или покупка на имот.
Честност с клиента, висок морал и лоялност, сътрудничество и партньорство, етика и правила в работата на брокера бяха ключовите и най-важни моменти по време на цялото обучение. Артур Оганесян обясни какво означават високите морални и етични норми в работата с продавачи и купувачи на имоти. Награда за работата на брокера е най-висшата форма на доверие от страна на клиента, която чрез нашите действия и работа, ние като професионалисти, трябва да заслужим.

Оганесян обясни и защо ексклузивния договор е единствения метод за пълно удволетворение на нуждите на собствениците и на купувачите на недвижими имоти. Създаване и управление на търсенето на един имот е възможно само и единствено с ексклузивен договор.

Как избирате вашия брокер? Какво е неговото отношение към професията?

„Аз се отнасям с ревност към своята репутация!“


„Аз не просто разрешавам на колегите да дойдат и да видят имота, който предлагам. Аз ги мотивирам! Защото споделям с тях моето възнаграждение.“


„Този, който влияе най-много на продажната цена е ПРОФЕСИОНАЛНИЯ ПРОДАВАЧ. СОБСТВЕНИКА НЕ Е ПРОДАВАЧ! ТОЙ Е СОБСТВЕНИК!“

Артур Оганесян

Благодаря Ви Артур Оганесян! За енергията, за опита, за всичко което споделихте с нас през тези три дни в България!

Най-четени публикации за имоти:


Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.