Избори май…

Що ли ми се струва, че в тая наша държава никога нищо няма да се промени? Многозначното заглавие на БТВ – „Промяната май“ , тази сутрин се превърна в трибуна на тъпи изказвания от политици. Дразнят ме бе, хора! Застанал Каракачанов и вика, че ромите раждали много деца и предлага човека – ако нямаш образование, няма социални помощи. Какво образование да имат хората Господине…? В тая държава, въпреки че образованието е евтино, ако го сравняваме с другите страни, кой може вече да си го позволи, а?  К,ви са заплатите на хората? Какво сравнение, к,ви два лева?  Вие в автобус возил ли сте се скоро, да видите в какви оръфани гаврошовци са се превърнали българите?

В Техническия университет е пълно с турски студенти, българските са малцинство, знаете ли? Защото в България за да си позволиш да учиш, мама и тате трябва да имат или заделени пари…може би събирани през целия им съзнателен живот от момента, в който са решили да имат деца…или пък богати роднини реститути, баби или дядовци с банкови сметки…де да знам… Предлага човека – внимавайте да не раждате повече от 2 деца и да не сте учил висше…зле ви се пише тогава. Ми да! А пък ромите сега казвали – „правим деца, щото ни давате пари“… Споменаха в предаването, че като се роди един българин, се раждат  трима роми. Тоест – пропорцията била три към едно в полза на ромите. Ми какво от това? То и без друго кое ни е българско – нито храната, с която се храним е българска, нито дрехите които носим са български, нито съзнанието ни е българско…всичките са един дол дренки…Седнали да ми говорят за патриотизъм и да се правят на загрижени.

А пък Касабов като редови фронт-мен ще спасява България от ромите като ги премести във фургони…лукс-фургони, и вода даже щяло да има там. Кеф и рози ви казвам, направо да зацвилиш от умиление! Виждате ли – човека е намерил изход от проблема. Нарича се телепортация – от едно място на друго. И работата е свършена. При това гордо. Сигурно тогава онова „отговорно родителство“, за което говориха тая сутрин в БТВ ще се роди. К,во значение имат родилните болки? А?

Ей хора, учете! Много учете и се спасявайте нанякъде! Щото „избори МАЙ“ ще гледаме само…Тъжна история.

Най-четени публикации за имоти:


Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.